
|
Bereidingstijd
10 minuten
Lekker met bijvoorbeeld Focaccia brood en pesto
|
Ingrediënten
(2 personen)
- 100 gram gerookte zalm
- 1 halve kleine courgette
- 1 teentjes knoflook
- 1oo gram rucola
- 1/2 pakje surími
- 2 eetlepels yogonaise
- 14 snoeptomaten
- olijfolie
- peper en zout
- Crème brûlée schaaltje oid
|
Bereiden
- Snij de zalm, surimí en courgette fijn.
- Hak ook de knoflook en de helft van de rucola zeer fijn.
- Roer de yogonaise met zout en peper
- Voeg courgette, zalm, surimí, knoflook en fijngesneden
rucola toe.
- Smeer een schaaltje in met wat olijfolie,
doe het mengsel erin en druk het wat aan.
- Keer het schaaltje leeg op een bord met een bedje van rucola.
- Versier met de snoeptomaten.
|
Bron: Variatie op Sonja Bakker